Tampereelle helposti kaikista ilmansuunnista

Kaupin uusi pesäpallostadion, Mansen superpesisjoukkueiden kotipesä, sijaitsee Kaupin urheilupuistossa Tampereen yliopistollisen sairaalan (TAYS) vieressä. Matkaa keskustasta kertyy noin 4 kilometriä koilliseen. Itä-Länteen saavuttaessa auto kannattaa mahdollisuuksien mukaan jättää kauemmaksi ja saapua paikan päälle kävellen, pyörällä, sähköpotkulaudalla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Tapahtumaa varten stadionin läheisyyteen on tehty myös oma parkkialue vuokrattaville sähköpotkulaudoille ja kaupunkipyörille. Autolla paikalle saapuville on tarjolla kahden pysäköintihallin palvelut sekä maksullinen ulkopysäköintialue.

Junalla

Tampere sijaitsee rautateiden solmukohdassa. Suoria junayhteyksiä löytyy niin Helsingin, Keuruun, Oulun, Pieksämäen, Porin, Turun kuin Vaasan suunnista. Katso aikataulut osoitteesta www.vr.fi.

Linja-autolla

Kaukoliikenteen linja-autot saapuvat ja lähtevät linja-autoasemalta, joka sijaitsee Ratinan vieressä osoitteessa Hatanpään valtatie 5-7. Katso aikataulut Matkahuollon ja OnniBusin kotisivuilta.

Kulku Kaupin pesäpallostadionille tapahtuu kätevimmin ratikalla tai linja-autolla. Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse liikennöi Kaupin alueelle ratikkalinjalla 1 sekä useilla bussilinjoilla. Parhaat yhteydet löytyvät vaivattomimmin Nyssen reittioppaasta, josta näet myös lähimmät pysäkit reaaliaikaisine kulkutietoineen.

Reitit, aikataulut, liput ja matkaohjeet ovat kätevästi saatavilla Nyssen verkkosivuilta.

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Vesilahdessa ja Ylöjärvellä. Nysse-liput ovat voimassa myös Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Kaupunkipyörällä tai sähköpotkulaudalla

Kulku tapahtumaan käy vaivattomasti kaupunkipyörällä eli Sale-pyörällä, sillä ottelupaikalla on tapahtuman ajan myös kaupunkipyöräasema. Kaikki kaupunkipyöräasemat löytyvät Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksesta ja Nyssen reittioppaasta.

Tampereella toimii kolme operaattoria sähköpotkulaudoille: Voi, Tier ja Ryde. Sähköpotkulautojen pysäköintialue sijaitsee kaupunkipyöräaseman vieressä, tapahtumatorin alkupäässä.

Veneellä

Tietoa Tampereen vierasvenesatamista löytyy osoitteesta www.vierassatamat.fi.

Omalla autolla

Tampere sijaitsee valtateiden 3 (Helsinki-Vaasa), 9 (Turku-Tohmajärvi), 11 (Nokia-Pori) ja 12 (Rauma-Kouvola) risteyskohdassa. Yhteydet ovat erinomaiset joka puolelta Suomea.

Omalla autolla saapuville on tarjolla neljä eri pysäköintivaihtoehtoa:

 • Kaksi pysäköintihallia palvelevat Itä-Länsi-kävijöitä, P-Kauppi ja P-Tays. Sisäänajo molempiin halleihin tapahtuu Kuntokadun puolelta. P-Kauppi tarjoaa tapahtumaviikonlopun aikana pysäköinnin hintaan 1 € / tunti, jos pysäköinnin maksaa MOOVY-sovelluksella. Muutoin hinta on 2 € / tunti. P-Kaupista löytyy myös 22 sähköautojen latauspaikkaa. P-Kaupista on matkaa stadionille n. 700 metriä, P-Taysista n. 900 metriä.
 • P-TAMK-pysäköintialueelta on matkaa stadionille n. 1,1 km. Sisäänajo tapahtuu Kekkosentien pohjoisen suuntaan vievältä rampilta. Pysäköinti maksaa 1 € / tunti koko viikonlopun ajan ja sen voi maksaa vain eParking-sovelluksella.

  Huom! Kauppi Sports Centerin pysäköintialue on varattu alueen muille käyttäjille eikä siis ole Itä-Länsi-tapahtumavieraiden käytössä.

  Katuosoite:
  Kaupin pesäpallostadion
  Kuntokatu 5
  33520 Tampere