Joensuu – karjalaista pesisbuumia!


Tervetuloa mukaan suomalaisen huippu-urheiluviihteen pariin viettämään kesäistä viikonloppua pohjois-karjalaiseen kansallismaisemaan! Kesän 2018 Itä-Länsi tulee olemaan historiallinen, sillä arvo-ottelutapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Joensuussa!

Tapahtumia, nähtävyyksiä, kokemuksia. Joensuulla on tarjota matkailijalle kaikkea tätä – karjalaisella iloisuudella höystettynä.

Joensuu on vireä ja kasvava maakuntakeskus, jolla on matkailijoille paljon tarjottavaa. Kesäisen kaupungin tunnelmaa luovat karjalainen elämänmeno, keskusta monipuolisine palveluineen ja kaupungin läpi virtaava Pielisjoki monine mahdollisuuksineen.

Tutustumisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi kulttuuri- ja matkailukeskus Carelicum, entisaikojen tunnelmaa henkivä Taitokortteli, perhospuutarha Botania sekä tietenkin kaupungin sydän – tori.

Viehättäviä kohteita matkailijoille on myös Kiihtelysvaaran, Tuupovaaran, Enon ja Pyhäselän alueilla. Mahdollisuuksia esimerkiksi retkeilyyn ja kalastukseen on vaikka kuinka.

Joensuun kaupunki

http://www.joensuu.fi/

Visit Karelia

http://www.visitkarelia.fi/fi