Tule ja koe pesishuumaa Porissa


Tiedät jo varmasti, että Porista löytyvät muun muassa hiekkarantojen ykkönen Yyteri, jazzaava keskuspuisto Kirjurinluoto sekä periksiantamaton asenne ja omalaatuinen kulttuuri. Pori ei jätä ketään kylmäksi, ei myöskään pesisväkeä!

Odotamme sinua suurella innolla, sillä Itä-Länsi ottelut pelataan ensi kertaa Porissa!

Täällä sinua odottavat pesishurman lisäksi upeat elämykset ja kokemukset. Ota itsellesi aikaa ja tutustu pesäpallon lisäksi paikallisiin kohteisiin. Niitä löytyy niin perheseikkailijoille, urheilufaneille kuin kulttuurin ja nähtävyyksien ystäville. Ja mikä parasta, Porissa on helppo kulkea paikasta toiseen. Lyhyet etäisyydet ja kompakti keskusta kutsuvat sinut terassille nautiskelemaan tai ostoksille Porin ytimeen.

Kirjurinluoto ja Yyteri tarjoavat loistavaa tekemistä aina perheen pienimmistä aikuisiin. Kirjurinluodon Pelle Hermannin leikkipuisto saa sukat pyörimään jaloissa: on nimittäin tilaa temmeltää. Yyterin pehmeääkin pehmeämpi hiekka tuntuu ihanalta varpaissa, matala rantavesi on lapsiperheiden unelma ja upeat maisemat saavat sinut huokaisemaan onnesta. Ja ne kaikki Porin tapahtumat, niitä riittää aina Pori Jazzista, SuomiAreenaan sekä Pori Cupista Porispereen.

Suunnittele matkasi Poriin jo nyt. Lupaamme ettemme jätä sinua kylmäksi! Pesäkarhut, Porin kaupunki ja Visit Pori toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi todella outoon ja ehdottoman uniikkiin Poriin!

Porin kaupunki

https://www.pori.fi/

Visit Pori

https://www.visitpori.fi/

Visit Yyteri

https://www.visityyteri.fi/