Se on juhlavuoden Itä-Länsi nääs!

Tampereella eletään pesishuumaa! Kaudella 2017 Manse PP:n naiset palauttivat Suomen mestaruuden Tampereelle 33 vuoden tauon jälkeen ja juhlivat kultamitaleita nykyisen seuran toisella pääsarjakaudella. Miehet eivät halunneet jäädä yhtään huonommiksi. Manse pelasi Ykköspesiksessä vielä kaudella 2019, mutta vain kahta vuotta myöhemmin Suomen mestaruutta juhlittiin Keskustorilla 2021. Tätä ennen vain Valtion Lentokonetehdas oli tamperelaisjoukkueena voittanut miesten mestaruuden, erityisessä sotasarjassa 1942.

Pesäpallon juhlavuonna Kauppiin odotetaan uutta pesäpallostadionia, joka antaa upeat puitteet pesäpallon Itä-Lännelle, Suomen suosituimmille tähdistöotteluille. Luvassa on ainutlaatuinen ja historiallinen karnevaaliviikonloppu maailman parhaiden pesäpalloilijoiden tähdittämänä 9.-10. heinäkuuta.

Urheilun ystävä ei vaan voi jättää tätä spektaakkelia väliin. Ei siksikään, että Suomen kolmanneksi suurin kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa myös stadionin ulkopuolella! Tampere on valittu useita kertoja parhaaksi matkailukaupungiksi suomalaisten mielestä.

Tervetuloa Tampereelle!

visittampere.fi – matkaoppaasi Tampereen tarjontaan